Ön a 437186 -ik látogatónk
Felhasználónév
Jelszó

Üdvözlöm

az összes érdeklődőt, akik azzal tiszteltek meg, hogy meglátogatták a weblapomat!

 

A könnyebb tájékozódás kedvéért segítek abban, hogy hol és mit lehet megtalálni. Ezen az anyagon a barátaimmal öt hónapon keresztül dolgoztunk azért, hogy megpróbáljunk egy teljesebb képet festeni rólam és arról az időszakomról, amelyről szinte semmit sem tud a közvélemény annak ellenére, hogy voltak időszakok éveken keresztül, amikor a csapból is a rólam szóló információk folytak.

          Fontosnak tartom megjegyezni, hogy akik előítéletekkel vannak irányomban azok is próbáljanak úgy szörfözni ezen az információs sztrádán, mintha most hallottak volna rólam először.

          Nem tudtuk teljesen befejezni a weblapot ezért folyamatosan fogjuk bővíteni, érdemes lesz figyelemmel kísérni.

          Az „ARCHÍV” címszó alatt több mint ezer újságcikkbe lehet betekinteni.

Elkezdtem a cikkekre a reagálást, de még hosszú idő kell ahhoz, hogy minden cikkhez hozzáfűzzem az én álláspontomat is, arról nem is beszélve, hogy egyes cikkek már tíz vagy tizenöt éve jelentek meg és az idő távlatából jól látható, hogy „felelős”, „szavahihető”személyek mennyi hazugságot voltak képesek nyilatkozni szemrebbenés nélkül.

          A „FOTÓALBUM” címszó alatt közel 300 kép látható, azért csak ennyi, mert az elmúlt nyolc év hányattatásainak következményeként rengeteg személyes tárgyamnak hűlt helyét találtam, amikor visszatértem az otthonomba. A negyedik feleségem képei azért vannak kitakarva, mert még a weblap megjelenése előtt figyelmeztetett az ügyvédje, hogy ha a volt feleségem személyiségi jogait megsértem akkor beperelnek. Jelenleg is 20 per van folyamatban, ebből 4-ben mr jogerős ítélet született. Közöttünk /erről majd bővebbet a gondolataim címszó alatt lehet majd később olvasni/.

           A „GONDOLATAIM” címszó alatt három teljes könyvet lehet elolvasni ezekből kettőt én írtam egyet rólam írtak. Örülök ennek a lehetőségnek, mert már régen elfogyott az összes példány ezért nem tudtam már évek óta adni senkinek, aki tőlem kért belőlük.

           A legérdekesebb anyagot a „FILM-VIDEO” címszó alatt lehet megtekinteni. Itt 30-40 órás élőkép program mutat be engem és a tevékenységemet. A küzdősportot kedvelők egyedülálló élvezetekhez juthatnak, mert megnézhetik az általam vezetett sportágnak az utcai harcnak az összes eseményeit az 1995 és 1996-os hőskorszakból. Továbbá rengeteg híradó anyagot és olyan tv műsorokat, amelyekben én szerepeltem az elmúlt 15 évben.

           A „MAGAMRÓL” címszó alatt az életről való elképzeléseimről, próbálkozásaimról írok. Szeretném megfejteni azt a titkot, amit még senki sem tudott, hogy mi az élet értelme,és hogyan érdemes élni.

           Pár hét múlva a „FÓRUM” címszó alatt lehet velem „beszélgetni”a lehetőségekhez képest mindenkinek fogok válaszolni. Természetesen, ha az érdeklődés olyan méreteket fog ölteni, amire lehetetlen válaszolni, akkor majd kitalálok valamit, hogy mindenki kíváncsiságát kielégíthessem.

            Remélem, tudtam segíteni a tájékozódásban és sikerült felkeltenem az érdeklődést a weblappal kapcsolatban. Kívánok mindenkinek jó szórakozást!

 

Tasnádi Péter

 

 

 

„Szeresd ellenségeidet és bánj egy kicsit jobban barátaiddal.”

M. Friedman

 

 

 

 

Elindult internetes oldalam, amin nagyon sok információt találnak meg arról, hogy milyennek látom világunkat, mindennapjainkat.
bővebben...
Nem az a megbízható ember,aki önmagát ajánlja,hanem az,akit az Úr ajánl./Pál második levele a Korinthusiakhoz 10-18/
részletesen...